Уряд запланував збільшити кількість туристів в Україні до 50 млн на рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд запланував збільшити кількість туристів в Україні до 50 млн на рік

Казна та Політика
288
У Кабінеті міністрів планують до 2022 року збільшити кількість туристів, які відвідають Україну, до 50 млн осіб на рік. Про це на брифінгу в Кабміні сказав віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул.
“Ми ставимо мету до 2022 року вдвічі збільшити, до 50 млн осіб на рік, кількість туристів, які приїдуть до нас”, – сказав Вілкул.
За його словами, на це спрямована концепція розвитку туризму і курортів до 2022 року.
Він також зазначив, що в концепції приділяється особлива увага розвитку туризму. Концепція передбачає визначення туристичних спеціалізацій регіону з метою найбільш ефективного використання природного потенціалу.
За словами Вілкула, планується фокусувати інвестиції на привабливих напрямках конкретної території.
“Наприклад, першим кроком до поліпшення може стати розвиток лікувального курорту “Миргород” та зеленого туризму. Адже ми розуміємо, що туризм це не тільки гарне місце, але і сервіс. Він складається з наявності готелів, доріг, персоналу”, – сказав Вілкул.
Говорячи про потенціал Криму віце-прем’єр-міністр зазначив, що на півострові повинні бути створені всі умови для відпочинку людей протягом року.
Також за його словами, ще одним напрямком концепції має стати поліпшення сервісу в українських готелях.
“Туристи повинні бути впевнені, що сервіс відповідає кількості зірок так само, як і в будь-якій країні Європи”, – сказав він.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас