Янукович: українська влада повністю сконцентрована на євроінтеграції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: українська влада повністю сконцентрована на євроінтеграції

Казна та Політика
977
Президент Віктор Янукович запевнив президента Європейського парламенту Мартіна Шульца в тому, що українська влада сконцентрована на здійсненні заходів, необхідних для підписання угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом на саміті “Східного партнерства” у листопаді. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента.
“Діяльність української влади зараз сконцентрована на здійсненні заходів, необхідних для забезпечення підписання угоди на вільнюському саміті “Східного партнерства” у листопаді поточного року”, – цитує прес-служба Януковича, який провів телефонну розмову з Шульцем.
Сторони обговорили питання двосторонніх відносин України та Євросоюзу.
Президент підкреслив, що робота за всіма напрямками ведеться у тісній взаємодії з профільними структурами ЄС, Ради Європи та Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ).
Янукович також повідомив, що законопроект про реформування прокуратури вже переданий в Європейську комісію “За демократію через право” (“Венеціанська комісія”).
Президент сподівається, що Верховна Рада зможе розглянути цей законопроект найближчим часом.
Нагадаємо, раніше прем’єр-міністр Микола Азаров заявив, що перспективи підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом залежать від ефективності роботи Верховної Ради.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас