Прем'єр погрожує чиновникам "кадровими виcновками" за підвищення тарифів на ЖКГ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр погрожує чиновникам "кадровими виcновками" за підвищення тарифів на ЖКГ

Казна та Політика
290
Прем’єр-міністр Микола Азаров доручив віце-прем’єр-міністру Олександру Вілкулу розібратися з підвищенням цін на ЖКГ в регіонах, зробивши “кадрові висновки” щодо місцевих чиновників.
Про це він заявив у середу, відкриваючи засідання Кабміну.
“Літнє затишшя окремі чиновники в регіонах використовували для того, щоб спробувати “тихою сапою” підвищити тарифи на послуги ЖКГ. У декількох містах і містечках семи регіонів, де послуги визначає місцева влада, відбулися такі спроби”, – сказав Азаров.
“При тому цинічні спроби. В одному випадку тариф на водопостачання побажали збільшити на 70%, тариф на послуги з водовідведення на 98%, в іншому тариф на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій спробували підняти втричі”, – додав він.
Азаров доручив Вілкулу та міністру регіонального розвитку Геннадію Темнику розібратися з підвищенням тарифів “до кадрових висновків щодо керівників, які не здатні навести порядок на своїй території”.
“Чим може бути обгрунтований такий стрибок тарифів? Вони що електроенергію купують у Великобританії, і зарплату виплачують як у Норвегії?” – додав прем’єр.
Як відомо, за останній тиждень про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги повідомили в 7 регіонах України.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас