Ми не маємо права на помилку - Азаров про бюджет-2014 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ми не маємо права на помилку - Азаров про бюджет-2014

Казна та Політика
891
Центральне питання роботи Уряду сьогодні – підготовка проекту Державного бюджету України на 2014 рік. Тому вже до 21 серпня має бути розглянутий його перший варіант. Про це під час засідання Уряду сьогодні заявив Прем’єр-міністр України Микола Азаров.
За словами Азарова, макроекономічна стабільність – головне досягнення Уряду протягом трьох років роботи. Це підтверджується і динамікою першого півріччя поточного року: оборот роздрібної торгівлі збільшився на понад 11% під впливом зростання реальної заробітної плати на 10% та практично нульової інфляції.
“Отже, права на помилку ми не маємо. Виважену, збалансовану бюджетну політику ми продовжимо і наступного року. На це спрямовані соціальні ініціативи Президента, Національний план дій та Програма активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки. Перш за все Міністерство економічного розвитку і торгівлі разом з Національним банком мають дати обґрунтований, надійний прогноз макроекономічних показників”, – сказав він.
Як зазначив прем’єр, в першу чергу проект бюджету має бути спрямований на підтримку вітчизняного виробника. Цього року Уряд розпочав виконання Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, і все це послідовно треба продовжити і наступного року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас