Країна дірявих труб: Київенерго виявило 181 пошкодження тепломереж після випробувань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Країна дірявих труб: Київенерго виявило 181 пошкодження тепломереж після випробувань

Казна та Політика
416
У липні цього року під час проведення гідравлічних випробувань тепломереж фахівці Київенерго виявили 181 пошкодження. Про це повідомили на підприємстві.
“В цілому з 19 квітня (початку проведення гідравлічних випробувань) по 31 липня під час випробувальних робіт виявлено 617 пошкоджень трубопроводів централізованого опалення та гарячого водопостачання. 515 пошкоджень вже усунуто, інші знаходяться на стадії ліквідації”, – йдеться в повідомленні.
Гідравлічні випробування проводяться поетапно у всіх районах столиці. На час проведення цих робіт у киян тимчасово відсутнє гаряче водопостачання, адже технологічно здійснити випробувальні роботи без відключення гарячої води неможливо.
“Зазвичай гідравлічні випробування тривають протягом 2 тижнів. Однак іноді відновлення гарячої води після завершення випробувань може затримуватися на час, необхідний для ліквідації виявлених під час робіт ушкоджень”, – пояснюють фахівці.
У Київенерго нагадали, що минулого року завдяки випробуванням до настання опалювального сезону фахівці Київенерго виявили та усунули 1167 пошкоджень.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас