Найчесніші: Укрдержреєстр планує боротися з корупцією в своїх підрозділах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найчесніші: Укрдержреєстр планує боротися з корупцією в своїх підрозділах

Казна та Політика
320
Державна реєстраційна служба України планує створити власні структури по боротьбі з корупцією в своїх підрозділах.
Про це на прес-конференції в Кабінеті міністрів повідомив голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона.
«Ми плануємо почати вести більш жорстку боротьбу з корупцією в структурі держреєстрації. У всіх своїх великих підрозділах ми плануємо створити відповідні наші структури по боротьбі з корупцією та більш жорсткого реагування на будь-які звернення громадян», – сказав він.
Ворона також повідомив, що завдяки зверненням громадян вже звільнено кілька керівників реєстраційних служби на регіональному рівні.
«На щастя, фактів корупції ми має невелику кількість. Але ми працюємо над профілактикою корупції, щоб проблема не торкнулася системи», – повідомив Ворона.
За його словами, вже готуються зміни в штатному розкладі і найближчим часом будуть набиратися люди.
Довідка. Згідно з Указом Президента України «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади» (№ 1085/2010 від 9 грудня 2010 року), в Україні створена Державна реєстраційна служба, на яку покладено повноваження з реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців, реєстрації релігійних організацій, а також функції у сфері реалізації державної політики з питань реєстрації. Органи Державної реєстраційної служби щотижня реєструють близько 4 тис. суб’єктів підприємництва.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас