Аеропорт «Жуляни» відкриє ще один термінал - для внутрішніх рейсів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеропорт «Жуляни» відкриє ще один термінал - для внутрішніх рейсів

Казна та Політика
331
Міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни) має намір наприкінці жовтня 2013 відкрити для внутрішніх рейсів тимчасовий термінал «D», який буде розташований в 50 метрах від діючого терміналу «А».
Про це повідомили в прес-службі аеропорту.
«У терміналі «D» площею 3,2 тис. кв. м розташуються 12 стійок реєстрації, острів видачі багажу, 5 виходів на посадку, бізнес-зал, каси, 2 ресторани – в залі реєстрації і в чистій зоні, передбачені всі зручності для людей з обмеженими можливостями пересування. Вся інфраструктура міжнародного терміналу «А», що знаходиться поруч, також може використовуватися пасажирами внутрішніх рейсів: медпункт, кімната матері і дитини, магазинчики і сувенірні крамниці, кафе, ресторани, аптечний пункт», – повідомили в прес-службі аеропорту.
Згідно з повідомленням, пропускна здатність тимчасового терміналу «D» – до 400 тис. осіб на приліт/виліт в рік. При цьому після відкриття терміналу «D» туди будуть переведені всі внутрішні рейси, які зараз обслуговуються в терміналі «B» і терміналі «А».
«У подальших планах аеропорту «Київ» будівництво повноцінного терміналу для внутрішньоукраїнських рейсів, розширення міжнародного терміналу «А», будівництво ангарного комплексу і готелю. В даний момент ведуться роботи з розширення паркування на привокзальній площі на 50 машиномісць», – відзначили в прес-службі.
Як повідомлялося, Міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни) у січні-червні 2013 року збільшив пасажиропотік у 2,7 рази в порівнянні з аналогічним періодом 2012 року – до 816,757 тис. осіб.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас