У 5 українських вишів не надійшло жодної заяви абітурієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 5 українських вишів не надійшло жодної заяви абітурієнтів

Казна та Політика
2792
У 5 українських вищих навчальних закладів не надійшло жодної заяви на вступ від абітурієнтів, повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України в четвер увечері.
Як наголошується в повідомленні, абітурієнти не удостоїли увагою ТОВ “Поліцейська фінансово-правова академія”, приватний вуз “Міжрегіональна академія бізнесу і права ім. Н. Кручініної”, Південнослов’янський інститут вищого навчального закладу “Київський славістичний університет”, коледж “Слов’янсько-грецький колегіум”(Київський славістичний університет), Севастопольський економіко-правовий коледж приватного ВНЗ “Кримський інститут економіки та господарського права”.
Крім того, за даними Міносвіти, найменша кількість заяв на вступ абітурієнти подали в приватний вуз “Український інститут лінгвістики і менеджменту” (4 заяви), Стрітівська вища педагогічна школа кобзарського мистецтва (5), Хмельницький коледж технологій та дизайну (7), Полтавський інститут економіки та менеджменту “Світоч” (9), приватний вуз Канівський еколого-інформаційно-технологічний коледж (12 заяв).
Як повідомлялося, найбільше студентів в ході вступної кампанії 2013 побажали вступити до Київського національного університету (НУ) ім.Шевченка, Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут” (КПІ) та Львівський НУ ім. Франка.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас