Відстрочка нових правил оцінки майна, $52 млн на "Повітряний експрес" та рекордний врожай у Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відстрочка нових правил оцінки майна, $52 млн на "Повітряний експрес" та рекордний врожай у Криму

Валюта
1183
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати четверга, 1 серпня.
- Дефіцит державного бюджету України виріс у 3,4 рази
- Національний банк України планує підтримувати низькі темпи інфляції протягом 3-5 років
- Кабінет міністрів ухвалив рішення про відтермінування на 3 місяці набуття чинності нових правил оцінки майна
- Україна виділила китайцям $ 52 млн для реалізації першого етапу національного проекту Повітряний експрес
- Для порятунку Греції міжнародним кредиторам потрібно виділити додаткові 11 млрд євро
Лідер громадського руху “Український вибір” Віктор Медведчук про те, що візовий режим є шантажем і дискримінацією держав
“Європа робить вигляд, що скасування віз – це поступка нам. Насправді – це неминучий крок у дусі часу. Візовий режим був ліквідований ще в XIX столітті, і його реставрація стала вимушеною мірою після двох світових воєн, а після них – вже війни холодної. Це, повторюся, був вимушений захід, який ніс за собою тільки незручності та обмеження. І сьогодні візовий режим остаточно став пережитком і дикістю. А ще, як бачимо, – козирем у міжнародних статусних іграх. Так можна шантажувати і дискримінувати цілі держави, ставлячи їх громадянам клеймо: “другий сорт”. Цікаво, чому наші “євродемократи”, які сплять і бачать себе в асоціації з ЄС, в цьому випадку, як в рот води набрали?”
“Звичайно, це буде перекладено на плечі покупців житла. Тим не менш, це викличе зростання вартості оцінки, але оскільки ринок досить конкурентний, то це в найближчий квартал призведе до того, що достатня кількість оцінювачів отримає необхідні сертифікати і ситуація стабілізується”
Народний депутат України від Партії Регіонів Микола Левченко про те, що на Заході і на Сході України існують полярні думки про питання неофашизму
“Ми повинні жити кожен за своїми правилами і конкурувати між собою. Ви живете за вашими правилами, але не змушуєте нас на Сході і на Півдні жити за вашими правилами. Я ж не змушую вас наші цінності приймати”
Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк про рекордний врожай в Криму
“Українці вже побачили вигоду покупки продовольства на оптових ринках сільгосппродукції. Особливо зараз, в період дозрівання овочів і фруктів. Так, ціни на молоді овочі борщового набору на таких ринках на чверть нижче, ніж у супермаркетах. У Криму масово дозрівають персики, сливи, яблука, груші, виноград. У регіоні необхідно розвивати ринки сільськогосподарської продукції”
Завідуюча відділу зовнішньоекономічної політики НІСД Ірина Клименко про те, що ініціювавши процес перегляду імпортних мит у рамках СОТ, Україна “відкрила ящик Пандори”
“Тепер наші відповідальні товариші вирішують, що з цим робити, так як і Туреччина, і США, і Європейський Союз вже подали сигнали про те, що не вітають це рішення і, як це прийнято в СОТ, країни будуть захищати власні ринки, щоб компенсувати на їх погляд збитки від рішення України”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас