Скільки коштує орендувати будиночок на узбережжі Криму? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки коштує орендувати будиночок на узбережжі Криму?

Нерухомість
8174
Орендувати будинок на березі моря в Криму можна від 400 гривень на добу. За ці гроші відпочиваючі можуть розраховувати зняти однокімнатний будиночок з усіма зручностями в Євпаторії, Севастополі, Алушті та інших популярних курортних містах. Про це повідомляють аналітики сайту приватних оголошень Slando, дослідивши пропозиції оренди на курортах півострова.
Зняти будинок на південному узбережжі Криму для однієї сім’ї можна всього за 400-500 гривень. Навіть за цю суму відпочиваючі вже можуть знайти пропозиції з кондиціонером, бойлером, безлімітним інтернетом і у відносній близькості до моря.
Розміститися невеликою компанією вже обійдеться в 500-800 гривень. За такою ціною відпочиваючим пропонуються невеликі двоповерхові будинки на 2-3 кімнати з усіма зручностями.
Пропозиції будинків з басейном і сауною можна знайти на Slando всього за $ 200. Наприклад, за ці гроші в Євпаторії здають п’ятикімнатний будинок на 12-14 осіб. При цьому в оксамитовий сезон це ж житло можна буде знімати всього за 800-1000 гривень на добу. Тут же, в Євпаторії є пропозиція будиночка для чотирьох осіб з басейном у дворі за 300-450 гривень на добу. Ціна залежить від місяця оренди.
Крихітні будиночки на 2-3 людини, без власного двору і особливих зручностей, в деяких курортних містах Криму можна знайти за 200-300 гривень на добу. А ось верхня межа цін практично не обмежена. Так, у Ялті можна знайти пропозиції оренди вілли з басейном, SPA-центром і навіть власним пляжем за 26 500 гривень на добу.
Примітно, що цього року в більшості оголошень власники житла вказують наявність безкоштовного безлімітного інтернету, а от опису умов проживання приділяють мало уваги.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас