Політика обробки персональних даних


Дана політика обробки персональних даних розроблена відповідно до законодавства України та внутрішніх положень ТОВ «Файненс.ЮА» щодо обробки персональних даних.

ТОВ «Файненс.ЮА», як власник «Бази персональних даних користувачів послуг ТОВ «Файненс.ЮА», здійснює обробку та захист персональних даних відповідно до Закону Україну «Про захист персональних даних».

ТОВ «Файненс.ЮА» здійснює обробку персональних даних з використанням Портала Finance.UA. (домен та субдомени Finance.UA).

Обсяг персональних даних та мета обробки
Без шкоди до положень пункту 8 Договорів про надання послуг (forum.finance.ua/topic4727.html, home.finance.ua/agreement), користувачі Портала Finance.UA надають згоду на обробку наступних персональних даних: IP-адреси, cookies та даних, що надаються користувачами при заповненні реєстраційних форм.

Персональні дані користувачів обробляються з наступною метою:

1. Формування бази даних користувачів;
2. Збереження логіна та пароля користувачів послуг, які надаються ТОВ «Файненс.ЮА»;
3. Відправка користувачам повідомлень, що стосуються роботи сайту та надання послуг ТОВ «Файненс.ЮА»;
4. Обробки витратних і прибуткових операцій з метою їх статистичної обробки та надання звітів користувачам послуг, які надаються ТОВ «Файненс.ЮА»;
5. Забезпечення авторизації користувачів на Порталі Finance.UA;
6. Надання користувачам послуг, зокрема:
- здійснення технічної підтримки користувачів з питань реєстрації і проблем при відновленні реєстрації;
- здійснення технічної підтримки користувачів з питань втрачених паролів користувачів;
- здійснення технічної підтримки користувачів з інших питань стосовно користування Порталом Finance.UA;
7. Поліпшення якості існуючих і створення нових сайтів та послуг, що надаються ТОВ «Файненс.ЮА»;
8. Направлення на e-mail користувачів і розміщення в просторі, обмеженому доступом користувачів, рекламних та інформаційних повідомлень на розсуд ТОВ «Файненс.ЮА»;
9. Аналіз та формування рейтингу користувачів Портала Finance.UA;
10. Обробка статистики використання Портала Finance.UA.

Відвідуванням даної інтернет – сторінки користувачі надають згоду на здійснення наступних дій з персональними даними: збір персональних даних в обсязі, необхідному для досягнення мети обробки персональних даних, обробку персональних даних, включаючи, але не обмежуючись, одержанням, систематизацією, накопиченням, зберіганням, уточненням (оновленням, зміною), використанням, поширенням, передачею третім особам (в тому числі, за кордон), знеособленням, блокуванням, знищенням персональних даних, а також будь-які інші дії, пов’язані з обробкою персональних даних відповідно до мети їх обробки.

Персональні дані можуть передаватися наступним третім особам:

1. Системам зі збору статистики відвідувань Портала Finance.UA (наприклад, лічильники bigmir.net, Google Analytics тощо);
2. Соціальним мережам, плагіни яких розміщенні на Порталі Finance.UA (наприклад, Facebook тощо);
3. Системи банеропоказів (наприклад, AdRiver, власна система банеропоказів тощо);
4. Іншім ресурсам.

Захист персональних даних
ТОВ «Файненс.ЮА» володіє необхідними технічними засобами для забезпечення належного рівня захисту персональних даних відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Посилання на інші сайти
Якщо в процесі користування Порталом Finance.UA, Ви відвідуєте інші сайти, які контролюються та/або належать третім особам, ми не можемо забезпечити захист будь-яких персональних даних, які Ви надаєте. Сайти третіх осіб можуть передбачати свої власні політики щодо конфіденційності та захисту персональних даних, які знаходяться поза контролем ТОВ «Файненс.ЮА». Будь-яка інформація, яку Ви надаєте третім особам, захищається відповідно до їх власних політик та процедур. ТОВ «Файненс.ЮА» не несе жодної відповідальності за дії та політики третіх осіб.

Права суб’єктів персональних даних:
1. Знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця або розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення в отриманні цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
2. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
3. На доступ до своїх персональних даних;
4. Отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
5. Пред’являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
6. Пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
7. На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
8. Звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
9. Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
10. Вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;
11. Відкликати згоду на обробку персональних даних;
12. Знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
13. На захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Прийняття Політики обробки персональних даних
Використовуючи Портал Finance.UA, Ви погоджуєтесь з цією Політикою обробки персональних даних У разі, якщо Ви не згодні з цією політикою, будь-ласка не користуйтесь Порталом Finance.UA.

Звернення з приводу обробки персональних даних
З питаннь, що стосуються захисту та обробки персональних даних на Порталі Finance.UA, звертайтесь до нас:
ТОВ «Файненс.ЮА»
04050, Київ, а/с 28;
+380 44 483-7-483;
Форма зворотнього зв’язку

  • i

    Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідну частину тексту й натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це нам.

Дивись також
Рейтинг популярності матеріалу «Політика обробки персональних даних» на Finance.UA - 2.8
В Контексті Finance.UA