Чотири свіжі оновлення від Finance.UA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чотири свіжі оновлення від Finance.UA

966
Чотири свіжі доопрацювання: оновлений пошук, FUDI в таблоїдах, інформер і реклама по-новому!
Із задоволенням повідомляємо про оновлення, які ми нещодавно зробили.
Пошук по Finance.UA тепер працює з використанням API від Google. Спробуйте цей оновлений пошук – і ви переконаєтеся, що результати обробки Ваших запитів якісно покращилися. Окрім того що пошук тепер відбувається по всіх основним ресурсам Порталу: новини, таблиці, форум, в ньому реалізована можливість відфільтрувати результати пошуку лише по Новинах або лише по Форуму.
Тепер ви зможете протягом декількох секунд знайти все, що було написано і прокоментовано про ту або іншу тему, подію або спікера.
У депозитному таблоїді, окрім відомого та шанованого вами Народного рейтингу додано відображення значення індексу FUDI, мета якого – надати вкладникам якісну експертну оцінку банків-учасників депозитного ринку України на основі надійності банків і прибутковості їх депозитних пропозицій.
Нагадаємо, що місяцем раніше, за Вашими проханнями, ми додали альтернативний варіант перегляду депозитів – у вигляді таблиці ставок. Для вибору цього варіанту необхідно натискати кнопку “По ставках”.
Новий валютний інформер дозволить швидко і без особливих навичок відтворити в потрібних місцях наші знамениті таблиці готівкових валют. Інформер можна запросто пристосувати до геометрії Вашого сайту, регіону інтересів і мови контента. Спробуйте розмістити цей інформер – і він однозначно підвищить лояльність аудиторії Вашого ресурсу і додасть йому інформативності.
Нарешті, запрошуємо вас відвідати оновлену сторінку описання наших рекламних послуг. Навіть якщо Вам не підійде жодна з них, сама сторінка напевно Вам сподобається своїм оригінальним зовнішнім виглядом і функціональністю.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас