Випущена перша в світі банківська картка з РК-дисплеєм і клавіатурою (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Випущена перша в світі банківська картка з РК-дисплеєм і клавіатурою (ФОТО)

Фінтех і Картки
7646
MasterCard запропонувала своїм користувачам незвичайний платіжний інструмент: картку, яка поєднує в собі не тільки традиційний функціонал, але також має вбудовану клавіатуру і РК-дисплей
Новий тип картки отримав назву Display Card, поки він доступний тільки в США і, як розповіли в компанії, картка може бути кредитною або дебетовою, або використовуватися як ключ для аутентифікації при проведенні банківських транзакцій.
Аутентифікаційна частина картки являє собою сенсорну клавіатуру з цифровими клавішами, а вбудований екран надає можливість відображення одноразових паролів для роботи з автоматизованими банківськими системами. При цьому, за своїми габаритами картка не відрізняється за основними параметрами від звичайної картки і її можна використовувати в банкоматах, або розплачуватися в пунктах прийому карток.
На сьогодні безліч банків випускають власні рішення для одноразової аутентифікації при проведенні будь-яких фінансових операцій, однак всі вони, як правило, несумісні між собою.
Також в MasterCard кажуть, що картка має внутрішню пам’ять і її можна використовувати як акумулятор даних про торгові знижки, бонуси та акції. На сьогодні про плани щодо емісії даних карток заявили кілька американських банків, банк в Сингапурі, а в 2013 році ця технологія прийде в Європу.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас