КУА «Райффайзен Аваль»: літо закінчилось, спека починається — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КУА «Райффайзен Аваль»: літо закінчилось, спека починається

877
Райффайзен Аваль вже два місяці з липня по серпень поспіль посідає 1 місце за обсягом залучених коштів до публічних інвестиційних фондів серед компаній з управління активами на українському фондовому ринку, залучивши більше 10 млн., грн. за вказаний період. Позиції лідера в управлінні активами підтверджує якість продуктів компанії та її орієнтацію на потреби клієнтів. Продуктами, які сьогодні користуються найбільшим попитом серед інвесторів являються інвестиційні фонди: «Райффайзен валютний» та «Перший золотий».
«Райффайзен валютний» пропонує захист коштів від можливої девальвації національної валюти, а також стабільний приріст капіталу. Портфель фонду включає інструменти з фіксованою дохідністю: державні облігації, номіновані в доларах США та депозити у доларах США. Номінал сертифікату фонду «Райффайзен валютний» становив 800 грн. на початок продажу (24 червня 2012). На сьогодні сертифікат коштує 818,92 грн., що відповідає дохідності 11.21% річних. За два місяці діяльності фонд залучив більше 8 млн. грн. коштів інвесторів. Такий попит пояснюється бажанням інвесторів захистити власний капітал та інвестувати кошти під більш вигідну ставку у валюті, ніж пропонують банківські установи.
«Перший золотий» передбачає інвестиції у «вічний актив» – золото. Портфель фонду на 100% складається із безготівкового золота, яке придбавається за найбільш справедливою світовою ціною ранкового Лондонського фіксингу, що визначається на світових торгах. Дохідність інвестиційного сертифікату та золота з початку 2012 року становить понад 11 %.
«Враховуючи поточні тенденції розвитку української економіки, а також політичні реалії, ми пропонуємо нашим існуючим та потенційним клієнтам продукти, що відповідають сьогоднішнім потребам українських інвесторів та передбачають оптимальний розподіл коштів між вкладенням в золото та придбанням валютних облігацій», - коментує генеральний директор КУА «Райффайзен Аваль» Вадим Мосійчук.
Детальну інформацію про пункти оплати інвестиційних сертифікатів фондів, а також про продукти КУА «Райффайзен Аваль», Ви можете отримати на головному сайті: www.raam.com.ua
Товариство з обмеженою відповідальністю "Компанія з управління активами "Райффайзен Аваль" є частиною групи Райффайзен Банк Інтернаціональ. Засновником та єдиним власником компанії є АТ "Райффайзен Банк Аваль".
Ліцензія ДКЦПФР №430339 від 15.10.2008 на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку — діяльність з управління активами інституційних інвесторів.
Бізнес з управління активами у групі Райффайзен розпочато в 1985 році шляхом створення компанії з управління активами Raiffeisen Capital Management у Відні, Австрія.
Контактна інформація для ЗМІ: Тетяна Андрієнко, керівник відділу підтримки продажів tetiana.andrienko@raam.com.ua (44) 495 4292.
За матеріалами:
КУА Райффайзен Аваль
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас