Податкова: Шевченко заплатив понад 1 млн грн. податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова: Шевченко заплатив понад 1 млн грн. податків

Казна та Політика
3016
Футболіст київського "Динамо" Андрій Шевченко за 2011 рік заплатив понад 1 млн грн. податків. Про це повідомив сьогодні начальник управління оподаткування фізичних осіб Державної податкової служби України Ігор Козлов.
"Всі футболісти київського "Динамо" подали декларації, і сума до сплати склала понад 15 млн грн. Це на 5 млн грн. більше, ніж у минулому році. У тому числі і Андрій Шевченко заплатив понад 1 млн грн. податків" , - сказав він.
У свою чергу глава ДПС в Києві Ірина Носачова зазначила, що не готова коментувати безпосередньо декларацію А.Шевченка, оскільки за законом без згоди платника не має права обговорювати якісь декларації.
"Але у нас спортсмени є ластівками, які дійсно декларують дуже якісні цифри. Вони перші, хто став показувати мільйони і платити ці суми до бюджету", - підкреслила вона.
Раніше повідомлялося, що А.Шевченко як кандидат у депутати Верховної Ради представив у Центральну виборчу комісію податкову декларацію, відповідно до якої його зарплата у футбольному клубі "Динамо-Київ" за 2011 рік склала 25 тис. грн. При цьому в цілому його дохід за 2011 перевищив 13 млн грн.
За матеріалами:
МінПром
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас