Українці щорічно витрачають в App Store близько 2 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці щорічно витрачають в App Store близько 2 млн дол.

978
Українці щорічно витрачають на купівлю ігор і додатків для iPhone і iPad в середньому близько $2 млн. на рік.
Такий висновок зробили фахівці Приватбанку, проаналізувавши обсяги платежів в App Store з пластикових карток банку, повідомляє прес-служба банку, пише Корреспондент.biz.
Так, за останні 12 місяців власники карток ПриватБанку оплатили покупки в App Store на суму понад $970 тисяч. C урахуванням того, що на банк припадає майже половина всього українського ринку платіжних карток, сумарні витрати українців на придбання додатків в App Store становлять близько $2 мільйонів на рік.
За даними банкірів, середня сума платежів українців в App Store становить трохи менше $7 - за останній рік при загальній сумі $970 тисяч кількість покупок перевищила 140 тисяч. Як правило, найбільше ігор і додатків для iPhone і iPad українці купують в січні, березні та вересні, найменше - в лютому, серпні та листопаді.
Також у ПриватБанку повідомили, що з відкриттям українського App Store обсяги платежів клієнтів банку в липні 2012 року зросли на 20% в порівнянні з червневими і втричі перевищили середньомісячний показник зростання в 7% за останній рік.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас