Подкаст 27: Як обрати банк для депозиту? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Подкаст 27: Як обрати банк для депозиту?

2384
Чи потрібні студентам стипендії в 700 грн, чи принесе вигоду Україні договір про Зону вільної торгівлі з СНД, і в який банк краще нести свої заощадження – все це у свіжому випуску подкастів на Finance.UA.
Також у свіжому випуску подкасту ви почуєте про те, чи зможуть німці відмовитися від євро і повернутися до дойчмарки, дізнаєтеся, чи стало вигідніше брати участь в іпотечній програмі “Доступне житло” після змін у ній, а також отримаєте інформацію про те, які продукти можуть подорожчати або подешевшати на початку осені.
Крім того, на початку програми Маша і новий ведучий Олександр Охріменко згадали про Олімпіаду-2012 і про те, наскільки економічно вигідно проводити такі заходи.
Хронометраж випуску:
00:20 – Про Олімпіаду-2012
5:50 – Новини
Коментарі Прем’єр-міністра Миколи Азарова, першого заступника голови комітету ВР у закордонних справах Тараса Чорновола, директора економічних програм Центру імені Разумкова Василя Юрчишина про плюси і мінуси договору про ЗВТ у СНД.
28:55 – Реклама
29:55 – Велика тема: “Депозити: Куди краще вкладати гроші, в якій валюті, на який термін”.
Коментар начальника сектора ринкових досліджень Українського кредитно-рейтингового агентства Віктора Шуліки з приводу банківських комісій за зняття депозитів.
49:50 – “Рахівничка”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас