Інвестиційний фонд "Райффайзен валютний" відбувся. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестиційний фонд "Райффайзен валютний" відбувся.

432
19 липня 2012 року Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку визнала інвестиційний фонд "Райффайзен валютний", який знаходиться під управлінням КУА "Райффайзен Аваль" таким, що відбувся (Розпорядження №0065-СІ). Тобто, згідно законодавства, обсяг активів фонду відповідає вимогам щодо мінімального обсягу активів інститутів спільного інвестування. Починаючи з 25 липня 2012 року, продаж сертифікатів фонду відбуватиметься за розрахунковою вартістю. Вартість сертифікату на 25.07.2012 року становить 804,28 грн.
З початку розміщення сертифікатів фонду за номінальною вартістю (800 грн.) фонд почав користуватись значним попитом і вже менше ніж за 10 днів зібрав необхідну суму інвестицій для визнання його таким, що відбувся. За перший місяць діяльності загальні активи Райффайзен валютний складають понад 4 млн. грн. На сьогодні 100% активів фонду було проінвестовано в державні облігації, номіновані в іноземній валюті з відсотковою ставкою 9,3%. Відповідно, клієнти фонду вже користуються перевагами нового унікального продукту, який своєчасно був запропонований компанією Райффайзен Аваль своїм існуючим та потенційним інвесторам.
Інвестиційна стратегія фонду спрямована на збереження та помірне зростання капіталу інвесторів за рахунок інвестицій в інструменти з фіксованими відсотковими ставками, а саме державні облігації, номіновані в іноземній валюті та валюта (долар США)
"Тепер наші інвестори можуть придбавати валютні облігації найбільш зручним та доступним на сьогоднішньому українському ринку способом – через Райффайзен валютний і, при цьому, ставши інвестором фонду Райффайзен валютний клієнти отримують переваги захисту від можливої девальвації національної валюти, помірної ліквідності, збереження капіталу за мінімальних ризиків та вищі відсоткові ставки ніж по валютним депозитам", - коментує генеральний директор КУА "Райффайзен Аваль" Вадим Мосійчук.
Розміщення та викуп інвестиційних сертифікатів відбуватиметься в офісі КУА "Райффайзен Аваль" та у визначених відділеннях Райффайзен Банку Аваль, адреси та телефони яких розміщено на офіційному сайті компанії: www.raam.com.ua.
Товариство з обмеженою відповідальністю "Компанія з управління активами "Райффайзен Аваль" є частиною групи Райффайзен Банк Інтернаціональ. Засновником та єдиним власником компанії є АТ "Райффайзен Банк Аваль".
Ліцензія ДКЦПФР №430339 від 15.10.2008 на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку — діяльність з управління активами інституційних інвесторів.
Бізнес з управління активами у групі Райффайзен розпочато в 1985 році шляхом створення компанії з управління активами Raiffeisen Capital Management у Відні, Австрія.
Контактна інформація для ЗМІ: Тетяна Андрієнко, керівник відділу підтримки продажів tetiana.andrienko@raam.com.ua (44) 495 4292.
За матеріалами:
КУА Райффайзен Аваль
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас