Fitch підтвердило рейтинги чотирьох українських банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitch підтвердило рейтинги чотирьох українських банків

919
Агентство підтвердило довгострокові рейтинги ПриватБанку на рівні B, а також банку Південний, Індустріалбанку і банку Хрещатик - на рівні B-. Прогноз щодо рейтингів ПриватБанку та банку Південний залишений Стабільним, а щодо рейтингу Індустріалбанку - Негативним. Прогноз щодо рейтингів банку Хрещатик переглянутий зі стабільного на негативний, повідомляється в прес-релізі Fitch Ratings.
Рівень В означає, що установа справно розраховується за своїми зобов'язаннями, але в майбутньому її кредитоспроможність буде залежати від зовнішньої кон'юнктури.
Перегляд прогнозу щодо рейтингу банку Хрещатик пов'язаний з погіршенням його кредитного портфеля. Крім того, протягом трьох кризових років банк Хрещатик залишався збитковим. Тим не менш, аналітики агентства відзначають, що ліквідність Хрещатика в даний час є прийнятною: подушка з високоліквідних активів покриває майже 22% клієнтських депозитів. У разі помітного поліпшення операційних показників і якості активів банку можливий перегляд прогнозу на стабільний.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас