Нацкомфінпослуг готова перевірити "Оранту", якщо депутати доручать — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацкомфінпослуг готова перевірити "Оранту", якщо депутати доручать

279
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринку фінансових послуг (Нацкомфінпослуг), має намір виконати доручення комітету Верховної ради України з питань фінансів, банківської діяльності і податкової політики щодо проведення позачергової комплексної перевірки фінансового стану Національної акціонерної страхової компанії "Оранта" (Київ).
"У разі якщо нам надійде таке доручення, воно буде виконано", - сказав голова Нацкомфінпослуг Андрій Стасевський, коментуючи опубліковані в ЗМІ заяви голови комітету Віталія Хомутинника щодо перевірки НАСК "Оранта".
Голова відомства також відзначив, що підтримує рішення парламентського комітету, і в разі підтвердження наявних у його розпорядженні фактів в компанію буде введена тимчасова адміністрація.
Стасевський уточнив, що комісія має намір почати перевірку компанії 1 серпня за підсумками її діяльності у першому півріччі.
НАСК "Оранта" входить до трійки найбільших українських компаній класичного страхування. Має у своєму розпорядженні майже 800 структурних підрозділів в обласних центрах, містах і районах України. Її агентська мережа перевищує 7 тисяч страхових агентів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас