Райффайзен валютний: новий унікальний фінансовий продукт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен валютний: новий унікальний фінансовий продукт

1032
КУА "Райффайзен Аваль" продовжує розміщення за номіналом нового унікального продукту ЗНПІФ "Райффайзен валютний".
З 25 червня 2012 року Райффайзен Аваль розпочала розміщення сертифікатів нового продукту за номінальною вартістю (800 грн.). Після визнання фонду таким, що відбувся (про що буде повідомлено додатково), продаж сертифікатів розпочнеться за ринковою вартістю.
"Райффайзен валютний" - закритий недиверсифікований пайовий інвестиційний фонд, інвестиційна стратегія якого передбачає збереження та помірне зростання капіталу через інвестиції в облігації, що номіновані в іноземній валюті.
Інвестиційний фонд створений строком на 10 років, але має достатній рівень ліквідності коштів, так як зворотний викуп передбачено кожного 10-го числа щомісяця.
Основними перевагами даного продукту являються:
- Захист від ризиків можливої девальвації національної валюти
- Збереження капіталу шляхом інвестування коштів в надійні інструменти грошового ринку (державні облігації, дохід за якими гарантований державою)
- Ліквідність капіталу
- Мінімальний рівень ризику
- Вищий рівень дохідності ніж по валютним депозитам
- Низький поріг для початку вкладення коштів (мінімальна інвестиція – 1 сертифікат)
"Райффайзен Аваль сьогодні пропонує існуючим та потенційним клієнтам своєчасну альтернативу для інвестування вільних коштів, їх приросту, збереження і захисту від ризиків сучасної економічної інфраструктури. Наш інвестиційний фонд забезпечує клієнтів вільним доступом до найбільш популярного тепер інструменту – валютних облігацій нашої держави. Окрім того, витрати при вкладенні коштів мінімальні, а процедура входу/виходу чітко регламентована законом про інститути спільного інвестування", - коментує генеральний директор КУА "Райффайзен Аваль" Вадим Мосійчук.
Детальну інформацію про ЗНПІФ "Райффайзен валютний" (характеристика та параметри фонду, Проспект емісії, презентація, умови придбання та адреси визначених відділень Райффайзен Банк Аваль) та інші продукти компанії Ви можете знайти на офіційному інтернет-сайті: www.raam.com.ua або дізнатись за телефоном: 044 495 4292.
Подати заявку на придбання сертифікатів Ви можете на ел. адресу: office@raam.com.ua або за контактним телефоном Райффайзен Аваль. В заявці вкажіть, будь-ласка, Ваш контактний номер телефону та зручний для дзвінка час.
Товариство з обмеженою відповідальністю "Компанія з управління активами "Райффайзен Аваль" є частиною групи Райффайзен Банк Інтернаціональ. Засновником та єдиним власником компанії є АТ "Райффайзен Банк Аваль".
Ліцензія ДКЦПФР №430339 від 15.10.2008 на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку - діяльність з управління активами інституційних інвесторів.
Бізнес з управління активами у групі Райффайзен розпочато в 1985 році шляхом створення компанії з управління активами Raiffeisen Capital Management у Відні, Австрія.
Контактна інформація для ЗМІ: Тетяна Андрієнко, керівник відділу підтримки продажів tetiana.andrienko@raam.com.ua (44) 495 4292.
За матеріалами:
КУА Райффайзен Аваль
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас