Райффайзен валютний – новий унікальний продукт на українському фондовому ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен валютний – новий унікальний продукт на українському фондовому ринку

824
8 червня 2012 року Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала Проспект емісії закритого недиверсифікованого пайового інвестиційного фонду «Райффайзен валютний» компанії з управління активами «Райффайзен Аваль» (Свідоцтво про реєстрацію випуску інвестиційних сертифікатів №00111 від 08 червня 2012 року).
Згідно з інвестиційною декларацією, метою фонду «Райффайзен валютний» є забезпечення учасникам фонду зростання вкладень шляхом інвестування у надійні інструменти грошового ринку, номіновані переважно в іноземній валюті (п. 3 інвестиційної декларації). Напрями інвестиційної діяльності: активи фонду складаються переважно з державних облігацій, номінованих в іноземній валюті, та грошових коштів в іноземній валюті, а також інших активів, дозволених законодавством. Для формування активів фонд може придбавати іноземну валюту через банківські установи, які мають відповідну ліцензію. Нерухомість та акції як об’єкт інвестування активів фонду не передбачається (п. 4 інвестиційної декларації).
Фонд створений строком на 10 років. При цьому, компанія передбачила достатній рівень ліквідності для своїх потенційних клієнтів (зворотній викуп): кожного 10-го числа кожного місяця. Номінальна вартість сертифікату становить 800 грн.
Розміщення сертифікатів фонду за номінальною вартістю розпочнеться 25 червня 2012 року та буде закінчено після досягненням фонду необхідного обсягу активів під управлінням згідно чинного законодавства України.
«Запуск нового унікального продукту такого як «Райффайзен валютний» відбувається своєчасно, адже ситуація, що склалась у травні на світових фондових майданчиках та ринку форекс вимагає від інвесторів приділяти ще більше уваги збереженню капіталу не лише у довгостроковому періоді а й забезпеченню короткострокової ліквідності. Наш новий продукт власне і спрямований на захист заощаджень від коливань курсу гривня/долар та отримання дохідності за мінімальних ризиків шляхом розміщення коштів фонду у валютні облігації України та валюту» - коментує генеральний директор КУА «Райффайзен Аваль» Вадим Мосійчук.
Придбати сертифікати інвестиційного фонду «Райффайзен валютний» та інших продуктів компанії Ви можете через обрані відділення Райффайзен Банку Аваль, адреси та телефони яких є на офіційному сайті Райффайзен Аваль: www.raam.com.ua, або у головному офісі компанії за номером телефону: 044 495 4292.
Товариство з обмеженою відповідальністю "Компанія з управління активами «Райффайзен Аваль» є частиною групи Райффайзен Банк Інтернаціональ. Засновником та єдиним власником компанії є АТ «Райффайзен Банк Аваль».
Ліцензія ДКЦПФР №430339 від 15.10.2008 на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку — діяльність з управління активами інституційних інвесторів.
Бізнес з управління активами у групі Райффайзен розпочато в 1985 році шляхом створення компанії з управління активами Raiffeisen Capital Management у Відні, Австрія. Контактна інформація для ЗМІ: Тетяна Андрієнко, керівник відділу підтримки продажів tetiana.andrienko@raam.com.ua (44) 495 4292.
За матеріалами:
КУА Райффайзен Аваль
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас