Сторінка "Валюта" на Finance.ua істотно змінилася — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сторінка "Валюта" на Finance.ua істотно змінилася

642
Шановні користувачі і клієнти FINANCE.UA!
Звертаємо Вашу увагу на те, що наша сторінка "Валюта" істотно змінилася - вона стала зручнішою. Насамперед зміни позначилися на загальній структурі та візуалізації - навігаційне меню сторінки (готівковий, офіційний, межбанк, форекс) тепер знаходиться зверху, а не в окремому стовпці зліва.
Також ми сподіваємося, що нові кнопки “Таблиці”, “Графіки”, “На карті”, “Ще” будуть для Вас зручнішими при пошуку необхідної інформації. При цьому кнопка "Ще" тепер включає додаткові можливості відображення або отримання інформації, що знаходиться в даному розділі: інформери, віджети, гаджети, XML, розсилки, конвертер валют, завантаження курсів в 1С.
Ще один важливий момент - графіки на цій сторінці стали інтерактивними, і з їх допомогою можна проглянути дані за найближчі дні. При цьому детальнішу інформацію можна отримати шляхом переходу на сторінки "Всі графіки". Окрім цього, при переході по посиланню "Всі заявки", “Всі новини” і “Всі курси” інформація відображається в більш деталізованому і повному вигляді.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас