Які банки приймають чеки Google Adsense — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Які банки приймають чеки Google Adsense

Валюта
3918
Після того, як ваш сайт став заробляти гроші на контекстній рекламі Adsense, раніше чи пізніше, має настати той час, коли з поштової скриньки ви отримаєте іменний чек від компанії Google. Справа за малим - отримати на руки чесно зароблене.
Як бути далі? Який з банків візьметься перевести в готівку іменний чек? І головне: як швидко ви отримаєте свої гроші?
Ми не претендуємо дати вичерпний аналіз банківських послуг у цьому сегменті, а спробуємо взяти в руки фінансовий документ і відвідати той банк, який зможе запропонувати найпривабливіші умови.
ПриватБанк
Єдине відділення банку в Києві, уповноважене працювати з іменними чеками, - Некрасівське. Це відділення Печерської філії ПриватБанку.
З початку поточного року Некрасівське відділення, як і ПриватБанк в цілому, припиняє всі операції з іменними чеками в режимі відвідування. Це означає, що гроші за такого роду фінансовими документами можуть бути отримані тільки за системою LiqPay або Приват24.
Кредитпромбанк
Чого Кредитпромбанку не позичати, - так це чарівності персоналу в обслуговуванні клієнта. Мила дівчина дохідливо пояснила, які складнощі чекають нас при переведенні в готівку чека AdSense. Головна з них - один чек банк не буде виставляти на оплату, а постарається набрати портфель замовлень, щоб оптимізувати власні витрати на цю операцію. Виходячи з цього абсолютно очевидно, що найкращим для клієнта буде той банк, в який вервечкою товпляться щасливі власники цінних паперів, подібних нашим.
Нова грань фінансового диллінгу - клієнтські витрати на заставу при переведенні в готівку чеків. У Кредитпромбанку з вас зажадають внести 78 євро для забезпечення майбутнього платежу. Безумовно, ця сума буде повернута клієнтові після успішного завершення операції. За вирахуванням комісійних: 3% від суми, зазначеної в чеку, але не менше 10$.
Банк Форум
Непогані умови комісійних у банку Форум - 1,5%, але не менш як 7 євро, зводяться нанівець уже відомою нам заставною операцією. І хоча сума застави менша, ніж у попередньому банку (всього 30 євро), сам факт кличе в дорогу - шукати іншу, більш поступливу фінансову установу.
Укрінбанк
В одному з найстаріших комерційних банків, який у середині 90-х входив до п'ятірки найбільших, при оплаті на інкасо іменних чеків стягується 2% від суми, але не менше 25 доларів США. На щастя, без застави.
Правекс-Банк, Райффайзен Банк Аваль
Найкращі умови оплати іменних чеків, отриманих від компанії Google, пропонують два банки. Комісійні умови у них збігаються: 2% від суми, вказаної в платіжному документі, але не менше 5$. З цієї причини ми вказуємо імена переможців цього змагання в одному рядку. Кожен з них гідний бути претендентом на звання найкращого, тому що суму п'ять доларів США дійсно можна вважати справедливою.
Залишилося тільки уточнити, що, пред'явивши чек в одну з цих фінансових установ, не варто сподіватися на миттєву виплату. Прийнятий на оплату по інкасо чек в іноземній валюті банк зможе підтвердити дзвінкою монетою не раніше ніж через два місяці. Ветерани інтернет-бізнесу стверджують, що іноді й більше.
Михайло Закусило
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас