Тігіпко спростував чутки про зміну голови Пенсійного фонду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко спростував чутки про зміну голови Пенсійного фонду

184
Уряд не планує змін у керівництві Пенсійного фонду України (ПФУ), повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики, спростовуючи повідомлення, що з'явилися в ЗМІ, пише Інтерфакс-Україна.
"Робота Пенсійного фонду є ефективною. Борис Зайчук (голова ПФУ - ІФ) - висококваліфікований менеджер з великим досвідом роботи у Фонді і сучасним мисленням. Тому про кадрові зміни в ПФУ мова не йде", - цитує прес-служба слова віце-прем'єра - міністра соцполітики Сергія Тігіпка.
Він додав, що за останні два місяці надходження до ПФУ зросли на 1 млрд грн в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, виплата пенсій здійснюється вчасно та в повному обсязі.
В кінці минулого тижня деякі ЗМІ повідомили про можливе призначення на посаду голови ПФУ Олександра Шлапака, який раніше близько працював з С.Тігіпком. Останнім місцем його роботи у владі був секретаріат президента Віктора Ющенка, де він обіймав посаду першого заступника голови, з якою був звільнений 25 лютого 2010 року.
Зайчук очолює Пенсійний фонд з березня 2010 року. Раніше він вже обіймав посаду голови правління ПФУ з 1996 року по грудень 2007 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас