Найбільший банк України націлився на провідного російського туроператора — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший банк України націлився на провідного російського туроператора

Фондовий ринок
1469
Найбільший банк України ПриватБанк почав переговори з російським туроператором Tez Tour про його можливу купівлю. Про це заявив комерційний директор туркомпанії Олександр Буртін, передає РИА Новости. За його словами, це вже не перша пропозиція про продаж бізнесу оператора.
Переговори про продаж бізнесу раніше велися з європейським холдингом TUI Travel. Однак Tez Tour зараз проводить оцінку активів, яка вимагає часу. Власники готові продати компанію за умови, що ціна буде адекватною її активам.
Російський оператор Tez Tour працює за всіма напрямами виїзного туризму, однак особливо спеціалізується на недорогих путівках у Туреччину і Єгипет. За оборотом він порівнянний з найбільшими туркомпаніями Європи.
За експертними оцінками, він займає друге місце за обсягами продажів на російському ринку. Точних даних щодо цього немає, оскільки участі в рейтингу найбільших туроператорів за 2011 рік, підготовленому Асоціацією туроператорів Росії, не брав.
ПриватБанк - найбільший банк України за обсягом активів. Його статутний капітал становить близько мільярда доларів, а прибуток в 2011 році досяг близько 178 мільйонів доларів.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас