ПриватБанк спростував інформацію про викрадення 5,5 млн гривень з ВІП-відділення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк спростував інформацію про викрадення 5,5 млн гривень з ВІП-відділення

Кримінал
1053
Повідомлення про те, що в пограбованому ВІП-відділенні ПриватБанку в Донецьку забрали 5,5 млн гривень, яке, з посиланням на центральний офіс банку, передали в четвер деякі ЗМІ, не має під собою жодних підстав. Про це повідомив прес-секретар ПриватБанку Олег Серга. "У цьому відділенні фізично не могло бути такої суми. І повідомлення про викрадення звідти 5,5 мільйона гривень - повна нісенітниця", - підкреслив він.
За словами прес-секретаря, система ВІП-відділень працює так, що там не буває в наявності великих сум грошей. Якщо клієнт замовляє значну суму, то йому її привозить інкасаторська служба. Коли він хоче покласти на рахунок значну суму, це також відбувається у присутності інкасаторів. По суті, гроші не зберігаються у ВІП-відділеннях. І навіть якщо цінності лежать у банківських комірках, відкрити їх можна тільки в присутності трьох осіб - власника, працівника банку та інкасатора, за наявності коду, шифру і ключа.
Нагадаємо, що в четвер, 5 січня, кілька донецьких ЗМІ поширили інформацію про те, що в ставку на околиці Донецька знайдено зброю, якою були застрелені працівники банку. Крім того, у ЗМІ стверджувалося, що в нападі на банк нібито брав участь син колишнього працівника міліції, а також - що грабіжники все-таки винесли з банку 5,5 млн гривень.
Як повідомлялося, 29 грудня в Донецьку було скоєно збройний напад на відділення ПриватБанку, під час якого грабіжники вбили п'ятьох осіб. При цьому, як стверджують правоохоронці, гроші викрадені не були. За підозрою у скоєнні злочину затримано двох осіб.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас