Підозрюваних у розстрілі банку в Донецьку кинули за ґрати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підозрюваних у розстрілі банку в Донецьку кинули за ґрати

Кримінал
1014
В Донецьку суд взяв під варту підозрюваних у розстрілі п'яти співробітників ПриватБанку. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.
У повідомленні наголошується, що стосовно двох підозрюваних у скоєнні нападу на відділення для VIP-клієнтів ПриватБанку, за поданням слідства, погодженого з прокуратурою Донецької області, Ленінським районним судом міста 31 грудня 2011 р. обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Заарештовані поміщені в СІЗО.
Як повідомлялося, 29 грудня в центрі Донецька було скоєно пограбування відділення ПриватБанку, в результаті нальоту злочинців було вбито його п'ять співробітників (один з яких - охоронець). 31 грудня в Управлінні у зв'язках із громадськістю МВС України оголосили про затримання двох за підозрою у скоєнні даного злочину. Правоохоронцями встановлено, що один із затриманих був фахівцем зі встановлення камер зовнішнього відеоспостереження, версія про особистий конфлікт з кимось із співробітників банківської установи не підтвердилася.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас