Стали відомі нові подробиці пограбування банку в Донецьку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стали відомі нові подробиці пограбування банку в Донецьку

Кримінал
4337
Злочинець, який напав на відділення з обслуговування VIP-клієнтів "ПриватБанку", міг викрасти як мінімум мільйон гривень, але не зробив цього.
Як повідомило donbass.ua джерело зі служби безпеки банку, саме така сума лежала біля столу управляючої відділенням. При цьому він підкреслив, що у відділенні знаходилися й інші гроші, які також не були викрадені.
За інформацією джерела з МВС, співробітники міліції все-таки схиляються до версії, що причиною злочину могла стати помста комусь із співробітниць або внутрішній конфлікт на ґрунті особистісних неприязних відносин. Нападник найімовірніше був один.
За фактом злочину порушено кримінальну справу за статтею "Вбивство". Над розслідуванням працює посилена слідчо-оперативна група МВС, яка зараз проводить нараду.
Раніше вже озвучувалися інші версії вбивства чотирьох співробітниць банку і охоронця. За однією з версій слідства, охоронець сам відчинив двері грабіжникам.
Як повідомлялося, пограбування відділення ПриватБанку в центрі Донецька сталося в четвер близько 15.00. Грабіжники вбили п'ять осіб. За повідомленням прес-служби банку всі загиблі - співробітники установи. У МВС України уточнили, що один із загиблих - співробітник приватної охоронної фірми.
ПриватБанк обіцяє винагороду у розмірі 1 мільйон гривень за інформацію, яка допоможе розкрити розбійний напад на відділення банку в центрі Донецька і затримати злочинців.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас