Ще одне пограбування банку в Донецьку: 5 трупів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще одне пограбування банку в Донецьку: 5 трупів

Кримінал
12144
Сьогодні в центрі Донецька було пограбовано відділення банку, в результаті нальоту злочинців вбито 5 людей.
Даний факт УНІАН підтвердила керівник прес-служби Донецького міського управління міліції Ольга Почкалова. "Так, там 5 трупів. Сьогодні о 15.15 надійшло повідомлення на телефон "102" від оператора охоронної фірми, що потрібна допомога міліції у відділенні "Приватбанку" по проспекту Театральному, 21. Є трупи", - сказала Почкалова.
Вона додала, що про нальотчиків "нічого поки невідомо", і правоохоронні органи "зараз тільки проводять необхідну роботу".
Пограбовано банківське відділення "ПриватБанку", яке обслуговує VIP-клієнтів, повідомляє "ОстроВ". Від чого загинули постраждалі (вогнепальні чи ножові рани), в міліції поки не повідомляють.
Вхід в банківське відділення перекритий стрічкою, за периметром якої працюють правоохоронці. Проспект Театральний в цьому районі заблокований міліцією.
На місці події перебувають начальник Головного управління міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області Віктор Дубовик і начальник Донецького міськвідділу міліції Юрій Седнєв. Ситуацію вони не коментують.
Нагадаємо, 12 грудня в Калінінському районі Донецька двома невідомими в масках було скоєно збройне пограбування відділення банку "Креді Агріколь", в результаті якого були поранені троє відвідувачів. При нальоті постраждали троє чоловіків, 46, 36 років і 31 року. Перші два отримали вогнепальні поранення нижньої третини лівого стегна, третій - наскрізне поранення поперекової області.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас