Фонд "Перший золотий" КУА "Райффайзен Аваль" тепер на біржі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд "Перший золотий" КУА "Райффайзен Аваль" тепер на біржі

566
Завершився процес введення фонду "Перший золотий" на біржовий ринок і вже з початку листопада інвестори можуть торгувати сертифікатами фонду на ринку котирувань Української біржі. Обсяг торгів в середньому за день складає 200 000 грн. Тикет фонду - GOLD. Сертифікати торгуються з мінімальним спредом – 0,5%.
Незважаючи на те, що фонд розпочав свою діяльність порівняно недавно (з вересня 2011 року), він уже являється лідером за дохідністю (+5,41% за жовтень 2011) згідно даних інвестиційного порталу Investfunds (група Cbonds). За вказаний період ціна на золото збільшилась на 5,43%.
"Ми створили фонд "Перший золотий" в час зростання попиту на інвестиції в золото. На ринках панувала нестабільна ситуація через загрозу боргової кризи в країнах Євросоюзу та погіршення макроекономічних показників США та Китаю, тому інвестори звернулись до історично найбезпечнішого інструменту збереження капіталу – золота. Загальновідомо, що в часи волатильності та спадів в сегменті ризикованих активів золото показує найкращу дохідність та вважається найбільш стабільним активом", - коментує генеральний директор КУА "Райффайзен Аваль" Вадим Мосійчук.
"Перший золотий" - закритий недиверсифікований пайовий інвестиційний фонд, портфель якого на 100% складається із безготівкового золота. Фонд створений на 10 років з можливістю виходу через біржу.
З питань придбання сертифікатів фонду «Перший золотий», будь-ласка, звертайтесь до головного офісу КУА «Райффайзен Аваль» за тел.: 044 495 4292.
Більш детальна інформація про інвестиційний фонд "Перший золотий" та інші продукти компанії знаходиться на офіційному сайті КУА "Райффайзен Аваль: www.raam.com.ua.
Також, динаміка вартості золота, останні новини про дорогоцінний метал та інформація про інвестиційний фонд "Перший золотий" на додатковому сайті КУА "Райффайзен Аваль", присвяченому золоту: www.raam.com.ua/gold
Товариство з обмеженою відповідальністю "Компанія з управління активами "Райффайзен Аваль" є частиною групи Райффайзен Банк Інтернаціональ. Засновником та єдиним власником компанії є АТ "Райффайзен Банк Аваль".
Ліцензія ДКЦПФР №430339 від 15.10.2008 на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку — діяльність з управління активами інституційних інвесторів.
Бізнес з управління активами у групі Райффайзен розпочато в 1985 році шляхом створення компанії з управління активами Raiffeisen Capital Management у Відні, Австрія.
Контактна інформація для ЗМІ: Тетяна Андрієнко, керівник відділу підтримки продажів etiana.andrienko@raam.com.ua (44) 495 4292.
За матеріалами:
КУА Райффайзен Аваль
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас