Мавроді: МММ не існує — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мавроді: МММ не існує

1933
Засновник фінансової піраміди МММ, яка відновила свою діяльність у Києві, Сергій Мавроді, називає заяви посадових осіб про незаконність діяльності його дітища чиновницькими іграми, оскільки МММ не є юридичною особою.
"У "МММ" немає юрособи: ні офісу, банківського рахунку. Люди просто переводять гроші одне одному без жодних умов, гарантій і обіцянок. Жодних ліцензій для цього не потрібно. Що, вам потрібна ліцензія, щоб дати своїй дитині гроші на морозиво?", - розповідає Сергій Мавроді виданню Сегодня.
Коментуючи заяву Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг про те, що "МММ" не може працювати без ліцензії, Сергій Мавроді заявив, що це - "чиновницькі ігри".
"Такої компанії взагалі не існує! У природі! І Держфінпослуг, я вважаю, про це добре відомо. То навіщо він такі заяви робить? А щоб підстрахуватися: "Ми попереджали!", - говорить Мавроді, додаючи, що вкладники можуть забрати свої кошти в будь-який момент.
"Адже як працює "МММ"? Є МММ-долари, якась абстрактна валюта. Курс їх призначається особисто мною і лише зростає - 20-60% на місяць. Купити МММ-долари у Системи і продати їх їй вже за більш високим курсом ви можете в будь-який момент", - говорить він.
Як повідомлялося, в Києві відновила діяльність фінансова піраміда "МММ".
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас