Житель Івано-Франківська пограбував банк, тому що "треба було віддавати борги" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Житель Івано-Франківська пограбував банк, тому що "треба було віддавати борги"

Кримінал
317
Співробітники управління МВС в Івано-Франківській області затримали 29-річного чоловіка, якого підозрюють в пограбуванні відділення Правекс-банку в Івано-Франківську. Як повідомив начальник центру зв'язків з громадськістю УМВС в області Василь Гультайчук, підозрюваного затримали поблизу місця його проживання.
"Затриманий пояснює злочин складним фінансовим становищем. Треба було віддавати борги", - відзначили в міліції.
Правоохоронці вилучили у підозрюваного - безробітного, раніше не судимого жителя Івано-Франківська - гроші, які він виніс з банку.
Проте частину з них зловмисник встиг витратити. Як повідомлялося, чоловік вкрав близько 20-25 тисяч гривень. Крім того, співробітники управління МВС У Рівненській області затримали 24-річного безробітного місцевого жителя, підозрюваного в пограбуванні Приватбанку. Нагадаємо, 6 вересня в приміщення одного з відділень банку зайшов невідомий. Розбивши скло каси і під загрозою фізичної розправи працівникам відділення, зловмисник викрав 14 тисяч грн, 2000 євро, 1000 доларів, 100 тисяч російських рублів і зник. Частину викрадених грошей у підозрюваного вилучено.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас