Інвестиційний фонд "Перший золотий" - розміщення за номіналом. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестиційний фонд "Перший золотий" - розміщення за номіналом.

708
КУА "Райффайзен Аваль" з 5 вересня 2011 року починає розміщення за номінальною вартістю інвестиційних сертифікатів нового інвестиційного фонду "Перший золотий".
"Перший золотий" - закритий недиверсифікований пайовий інвестиційний фонд, портфель якого на 100% складається із безготівкового золота, що придбавається за цінами Лондонського фіксингу.
Номінальна вартість 1 інвестиційного сертифікату – 300 грн. Мінімальна інвестиція – один інвестиційний сертифікат. Комісія за управління активами фонду складає 2,5%. Комісія при купівлі відсутня. Викуп сертифікатів фонду відбувається на вторинному ринку через ексклюзивного агента з розміщення/викупу сертифікатів фонду "Перший золотий" компанію "Гайнсфорт-онлайн" за найнижчими на українському ринку спредами.
"Перший золотий" призначений для приватних та інституційних інвесторів зі стратегію збереження капіталу в довгостроковому періоді та його примноження за рахунок інвестицій в золото. Рекомендований строк інвестування – від 2 років. Придбати інвестиційні сертифікати фонду можна кожного робочого дня.
Після визнання Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку фонду "Перший золотий" таким, що відбувся, інвестиційні сертифікати будуть продаватись за ринковою вартістю (про що буде повідомлено додатково).
Придбати інвестиційні сертифікати фонду "Перший золотий" можна в офісі КУА "Райффайзен Аваль", преміум-відділеннях, ВІП-центрах та відділеннях Райффайзен Банку Аваль. Адреси та телефони відділень знаходяться на офіційному сайті КУА "Райффайзен Аваль" www.raam.com.ua, також детальну інформацію про інвестиційний фонд "Перший золотий" та інші продукти компанії можна дізнатись за тел.: 044 495 4292.
Товариство з обмеженою відповідальністю "Компанія з управління активами "Райффайзен Аваль" є частиною групи Райффайзен Банк Інтернаціональ. Засновником та єдиним власником компанії є АТ "Райффайзен Банк Аваль".
Ліцензія ДКЦПФР №430339 від 15.10.2008 на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку — діяльність з управління активами інституційних інвесторів.
Бізнес з управління активами у групі Райффайзен розпочато в 1985 році шляхом створення компанії з управління активами Raiffeisen Capital Management у Відні, Австрія.
Контактна інформація для ЗМІ: Тетяна Андрієнко, керівник відділу підтримки продажів tetiana.andrienko@raam.com.ua (44) 495 4292.
За матеріалами:
КУА Райффайзен Аваль
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас