Кредити на комерційні авто пропонує вже половина банків-лідерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредити на комерційні авто пропонує вже половина банків-лідерів

340
Позики малому і середньому бізнесу на купівлю авто видає вже майже половина банків з числа 25 лідерів ринку послуг для підприємців. При цьому за останній місяць ставки по автокредитах знизилися більше, ніж за всю першу половину 2011 року, повідомляє "Простобанк Консалтинг".
За даними компанії "Простобанк Консалтинг", на 10 серпня 2011 року 12 банків з числа 25 лідерів ринку послуг для підприємців пропонують кредити малому і середньому бізнесу на купівлю авто. За останній місяць на цей ринок вийшли два нові банки - Кредитпромбанк і Ерсте Банк. При цьому чотири установи готові кредитувати також і в іноземній валюті - ВТБ Банк, Перший Український Міжнародний Банк, УкрСиббанк та Укрексімбанк.
Одночасно зі зростанням кількості банків, що кредитують, за останній місяць значно прискорили зниження ставки по позиках малому і середньому бізнесу на купівлю авто. Так, кредити терміном на один рік подешевшали на 0,68 процентного пункту, до 21,11% реальних річних, терміном на три роки - на 0,64 п.п., до 19,92% реальних річних. Варто зазначити, що за все перше півріччя такі позики подешевшали лише на 0,6 і 0,46 п.п. відповідно.
За матеріалами:
Простобанк Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас