Авіакомпанії Коломойського оштрафували на 120 млн грн за низьку якість обслуговування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіакомпанії Коломойського оштрафували на 120 млн грн за низьку якість обслуговування

993
Державна інспекція по захисту прав споживачів оштрафувала авіакомпанії "Дніпроавіа", "Аеросвіт" і "Донбасаеро", які входять в альянс "Українська авіаційна група", на 120 мільйонів гривень за низьку якість обслуговування.
У Держспоживнагляд повідомили, що в травні-липні до них надійшло безліч скарг і заяв від споживачів з різних регіонів України та інших країн світу про незадовільну якість послуг авіакомпаній, при цьому найбільша кількість правопорушень було виявлено в "Аеросвіт", "Дніпроавіа" і "Донбасаеро".
"З отриманих за вказаний період 29 звернень споживачів 86% стосуються безпосередньо низької якості обслуговування і незабезпечення належного рівня польотів, безвідповідальності за свої дії ЗАТ "Авіакомпанія "АероСвіт", - йдеться в повідомленні.
Споживачі скаржилися на байдужість компанії до проблем пасажирів, несвоєчасне вирішення питань, спрямованих на якісне забезпечення наданих послуг.
Як повідомлялося, 3 українські авіакомпанії - "Аеросвіт", "Донбасаеро" і "Дніпроавіа", які об'єднані в альянс "Українська авіаційна група", контролює група Приватбанку. За неофіційними даними, під впливом групи також перебуває авіакомпанія Windrose.
Співвласником групи компаній, афілійованих із Приватбанком, є бізнесмен Ігор Коломойський.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас