"АероСвіт" виконав всі затримані через акцію протесту рейси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"АероСвіт" виконав всі затримані через акцію протесту рейси

333
Авіакомпанія "АероСвіт" (Київ) у понеділок виконала всі затримані у зв'язку з акцією протесту пілотів рейси із зарубіжних аеропортів у "Бориспіль".
"Станом на 16:30 у понеділок. 1 серпня, вже відправлені раніше затримані авіарейси компанії "АероСвіт" з Києва до Тбілісі, Гамбург, Москву (Внуково), Афіни, а також Одеса-Стамбул, ряд внутрішніх авіарейсів (в Донецьк, Одесу). Готуються до вильоту інші рейси, зокрема, в Дюссельдорф, Калінінград і Сімферополь. Практично всі літаки, не вилетіли вчасно із зарубіжних аеропортів в першій половині дня в понеділок, повернулися в "Бориспіль" до 14:00 - 15: 00", - йдеться в повідомленні прес-служби перевізника.
"АероСвіт" приносить пасажирам вибачення за доставлені незручності.
Як повідомлялося, профспілка "Ліга лінійних пілотів" виступив з вимогою індексації виплат, здійснених адміністрацією авіакомпанії в період соціально-економічної кризи 2008-2009 р.р., а також включення в договір нового положення про оплату пілотів Boeing 737, що передбачає підвищення рівня оплати праці приблизно на 18%. Пілоти літаків Boeing 737 відмовилися виконати ряд рейсів у понеділок, вимагаючи виконання зазначених вимог.
У зв'язку з акцією в першій половині дня не були своєчасно забезпечені до 5% рейсів "АероСвіту".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас