Приватбанк впроваджує зарплатний проект із Донецьким погранзагоном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк впроваджує зарплатний проект із Донецьким погранзагоном

Фінтех і Картки
97
Маріупольська філія Приватбанку приступила до реалізації проекту по виплаті заробітної плати за допомогою зарплатних карт VISA Electron Domestic військовослужбовцем Донецького прикордонного загону Східного напрямку Прикордонних військ України, що містить у собі більш 20 підрозділів, що здійснюють безпосередню охорону державний кордон України і прикордонний контроль на шляхах міжнародного повідомлення. У ході реалізації зарплатного проекту уже випущено 248 і ще планується до випуску близько 500 зарплатних карт, що будуть обслуговуватися в прилеглому до військової частини відділенні № 6 "Черемушки" Маріупольської філії Приватбанку й інших відділень Донецького регіону.
Надалі планується відкриття відділення Маріупольської філії Приватбанку на границі України з Російською Федерацією в міжнародному автомобільному пункті пропуску "Новоазовськ". Станом на 1 січня 2003 року, Маріупольська філія Приватбанку емітувала 25 708 зарплатних карт. У місті працює 12 банкоматів, 5 пунктів видачі наявних і 122 крапки еквайрингу.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших системних банків України. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 398 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережа обслуговування пластикових карт: 680 банкомата, 10 528 POS-терміналів і 1 820 пунктів видачі наявних.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас