ПриватБанк підтвердив можливість виходу на IPO — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк підтвердив можливість виходу на IPO

Фондовий ринок
428
ПриватБанк розглядає кілька варіантів залучення капіталу, зокрема, шляхом проведення IPO. Про це повідомила керівник прес-служби кредитно-фінансової установи Алла Шоріна з посиланням на керівництво банку.
"Ретельно вивчаємо можливості ринку капіталів для залучення нових зовнішніх міноритарних інвесторів у зв'язку зі збільшенням бізнесу. Шукаємо шляхи подальшого розвитку, щоб продовжувати рости і вдосконалювати наші послуги. Розглядається як варіант виходу на IPO, так і залучення стратегічного або портфельного інвестора", - сказала вона.
Разом з тим, за словами керівника прес-служби, поки що передчасно говорити про конкретні плани і тим більше про терміни реалізації будь-якого з сценаріїв.
У ПриватБанку також підтвердили, що для розгляду кожного з варіантів були залучені фахівці провідних міжнародних інвестиційних банків.
"Залучення провідних міжнародних експертів при розгляді таких питань - це стандартна практика", - сказала Шоріна.
Як повідомлялося раніше, ПриватБанк, підконтрольний бізнесменам Ігорю Коломойському і Геннадію Боголюбову, може стати першою в Україні фінустановою, що розмістила акції на основному майданчику Лондонської фондової біржі. Інвесторам може бути запропоновано 25% акцій найбільшого банку країни.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас