Житловий комплекс "Престиж Холл": достатньо найкращого! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Житловий комплекс "Престиж Холл": достатньо найкращого!

Нерухомість
1206
Перша черга найкращого житлового комплексу столиці України готова прийняти мешканців. ЖК "Престиж Холл" відзначив новосілля грандіозною церемонією відкриття, ще раз підтвердивши створений ним новий стандарт якості життя в стилі "преміум"
Як новосілля відзначиш, так і жити будеш! Тим більше, що жити в цьому комплексі будуть ті, для кого не існує компромісів - вони згодні тільки на найкраще. У самому серці Києва, на перетині вулиць Анрі Барбюса та Патриса Лумумби, виросла перша черга житлового комплексу, що дарує відчуття оази посеред вируючого життя мегаполісу. З усіх боків його оточує яскраве і гарне життя великого міста, але воно не турбує своєю суєтністю, а радує око, заглядаючи барвистими видами в панорамні вікна ЖК "Престиж Холл". Респектабельність району, найвища якість житла, статусні сусіди, розвинена інфраструктура - це маленький всесвіт щастя і комфорту забезпечує всі атрибути успішності і є показником достатку і успішності його мешканців.
Доказом стала грандіозна барбекю-вечірка на честь новосілля, яка зібрала не тільки щасливих власників апартаментів в ЖК "Престиж Холл", але і їх потенційних володарів - ділову та бізнес еліту країни.
Головним подарунком для них стало відкриття продажів 3-ї черги комплексу та анонсування спеціальної програми захисту інвестицій в житло. Віце-президент з продажу ЖК "Престиж Холл" Владислав Мішук підкреслив, що механізм купівлі нерухомості через акредитив, розроблений у партнерстві з найбільшим українським банком "ПриватБанк", є абсолютно новим видом гарантії надійності вкладень для покупця. Адже покупець передає гроші не забудовникові, а розміщує їх на спеціальному акредитивному рахунку в банку, де вони перебуватимуть доти, доки об'єкт не буде зданий в експлуатацію. У разі невиконання девелоперською компанією своїх зобов'язань, банк поверне інвестору гроші з нарахованими відсотками - 11,5% річних у доларах або євро. І така форма розрахунку вигідна всім учасникам програми, бо умови дотримання термінів будівництва стимулюють забудовника якомога швидше завершити об'єкт і вчасно здати його в експлуатацію. А покупець отримує не тільки впевненість у цілості своїх коштів, але і гарантію того, що будинок буде побудований в обумовлений термін.
Однією зі значущих подій церемонії стала презентація головного призу акції "Купи квартиру - виграй авто!", офіційним партнером якого стала компанія Audi Центр ВІПОС. І це не випадково, адже ЖК "Престиж Холл" і знаменитий автомобільний бренд об'єднують схожі цінності - прагнення до максимального задоволення запитів споживача, а також використання тільки самих передових матеріалів та технологій. Згідно з умовами акції кожен покупець квартири в ЖК "Престиж Холл" у період з 31 травня по 31 серпня 2011 року бере участь у розіграші автомобіля Audi А1, який відбудеться у вересні.
Але й на цьому приємні сюрпризи не закінчилися. Гості насолоджувалися емоційним виступом струнного квартету Asturia, чечіткою героїв рекламної кампанії - Шерлока Холмса і доктора Ватсона, запальним бармен-шоу і віртуозною грою на кришталевих келихах учасника шоу "Україна має талант". Пісочна анімація занурила глядачів в історію будівництва комплексу, а виступ гурту "Арктика" додав нотку підбадьорливої ​​свіжості в теплу атмосферу вечора.
Чудова вечірка open air була наповнена не тільки неформальним спілкуванням, ароматним димом ексклюзивних сигар і вишуканими ароматами страв барбекю-меню, але і пропонувала всім охочим удосконалити свої навички у майстер-класах з фен-шуй, флористики і декору інтер'єрів. Тим же, хто довіряє організацію свого життєвого простору тільки професіоналам, допоможе дисконтна програма від студії "Арт Канзас", про старт якої оголосив її керівник Сергій Мінц. У кваліфікації її майстрів можна було особисто переконатися в демонстраційній квартирі. Відвідавши шоу-рум, мешканці змогли не тільки помилуватися розкішним інтер'єром трикімнатної квартири, але і переконатися в якості будівництва і вживаних матеріалів.
Голова Печерської адміністрації Тамара Пугач і заступник керівника ТОВ "А.В.С." Віктор Гусаков перерізали символічну червону стрічку, а представник сімейства котячих - чарівне тигреня першим увійшло на щастя в новий будинок.
І будинок цей вдався на славу! Перша черга комплексу - дві секції 17 і 20-ти поверхів з 126 квартирами мають загальну площу понад 16 тисяч кв.м. Аристократичну стриманість будинків підкреслюють вишукане поєднання кольорів в обробці фасадів і панорамне скління. А поруч, згідно з чітким графіком, вже ростуть нові секції 2-ї і 3-ї черги комплексу, зводяться просторі паркінги і прокладаються інженерні комунікації, розраховані на обслуговування всього комплексу. "Ми докладемо всіх зусиль для того, щоб інші черги нашого житлового комплексу були завершені в намічені строки", - запевнив комерційний директор компанії забудовника ЗАТ "Аеробуд" Олександр Бондарець. І найвищі стандарти якості вже реалізованої першої черги об'єкта - від архітектурної концепції та планувальних рішень до якості оздоблювальних робіт та благоустрою території - не дозволяють у цьому сумніватися. Адже квартира в "Престиж Холл" - це матеріалізована мрія про будинок, де минуть найщасливіші роки вашого життя!
Наталія Кирьянова
За матеріалами:
Престиж Холл
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас