Fitch надало допвипуску облігацій "Ощадбанку" рейтинг на рівні "В (exp)" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitch надало допвипуску облігацій "Ощадбанку" рейтинг на рівні "В (exp)"

Казна та Політика
259
Міжнародне рейтингове агентство Fitch надало допвипуску облігацій "Ощадбанку" на 200 млн дол довгостроковий рейтинг на рівні "В (exp)". Рейтинг поворотності активів встановлено на рівні "RR4". Про це повідомляє прес-служба агентства.
Нагадаємо, 8 липня "Ощадбанк" дорозмістив облігацій на 200 млн дол на 5 років, підвищивши обсяг випущених облігацій до 700 млн дол. Прибутковість встановлена ​​на рівні основного розміщення - в 8,25%. За наявною інформацією, нові облігації були випущені під 100,75% до номіналу.
На початку березня "Ощадбанк" випустив облігації на 500 млн дол на 5 років під 8,25%.
"Книга заявок на придбання 5-річних бондів була перепідписана більш ніж 2 рази і склала близько 1,2 млрд дол за участю більше 100 інвесторів", - говорилося в повідомленні. Також повідомлялося, що єврооблігації пройдуть лістинг на Ірландській фондовій біржі.
Нагадаємо, 14 лютого Fitch Ratings надало очікуваний довгостроковий рейтинг "B" і очікуваний рейтинг зворотності активів "RR4" майбутньому випуску облігацій SSB No.1 plc (дочірня компанія "Ощадбанку", зареєстрована у Великобританії) на суму 500 млн дол з обмеженим регресом на емітента. Moody's надало випуску єврооблігацій "Ощадбанку" довгостроковий рейтинг боргу в іноземній валюті В2 зі стабільним прогнозом.
Нагадаємо, що Ощадбанк розглядає можливість виходу на ринок зовнішнього фінансування в 2011 році. При цьому глава правління банку Сергій Подрєзов зазначив, що, за його оцінкою, найбільш сприятливий час для виходу банку на зовнішній ринок може стати період з вересня по листопад.
ВАТ "Ощадбанк" - одна з найбільших фінансово-банківських установ в Україні, з найбільшою мережею - понад 6 тисяч філій.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас