ПриватБанк розширює мережу обслуговування пластикових карток в Закарпаттi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк розширює мережу обслуговування пластикових карток в Закарпаттi

Фондовий ринок
111
Ужгородська фiлiя ПриватБанку встановила два нових банкомати - в примiщеннi Обласної прокуратури, та в районному центрi Береговi. Обидва "електроннi касири" працюють цiлодобово, обслуговуючи власникiв пластикових карток, для яких розширення мережi банкоматiв створює новi зручностi. Також встановлення нових банкоматiв сприяє активному впровадженню банком сучасних форм обслуговування клiєнтiв. Окрiм отримання готiвки, за допомогою банкоматiв ПриватБанку власники пластикових карт сьогоднi отримують сучаснийдодатковий сервiс -- можливiсть оплатити послуги операторiв мобiльного зв`язку (KYIVSTAR, UMC), внести попередню оплату за послуги IP-телефонiї, iнтернет-провайдерiв.
На сьогоднi Ужгородською фiлiєю ПриватБанку вже встановлено п`ять банкоматiв на територiї областi, три з яких - в Ужгородi та два - в районних центрах Закарпаття - Чопi та Береговi, а незабаром планується встановлення ще одного.
Довiдка:
ПриватБанк входить у число найбiльших системних банкiв України. Банк має найбiльшу в Украiнi мережу обслуговування пластикових карток: 640 банкоматiв, 10 528 POS-терминалiв та 1 820 пунктiв видачi готiвки. Нацiональна мережа банкiвського обслуговування ПриватБанку налiчує 1 367 фiлiй та вiддiлень по всiй територiї країни.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас