Приватбанк упровадив пільгове кредитування корпоративних клієнтів на придбання комп'ютерної техніки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк упровадив пільгове кредитування корпоративних клієнтів на придбання комп'ютерної техніки

Кредит&Депозит
279
Приватбанк упровадив послугу пільгового кредитування корпоративних клієнтів на придбання комп'ютерної техніки. Як повідомив перший заступник голови правління Приватбанку Володимир Яценко, дана послуга надається клієнтам у комплектації з пакетом послуг вилученого доступу до рахунка "Крапка доступу". За словами Володимира Яценко, умови кредитування є доступними для більшості корпоративних клієнтів - первісний внесок складає лише 10% від вартості комп'ютерної техніки, термін кредитування - до 12 місяців. Кредит надається в гривні і валюті під привабливі процентні ставки.
Пакет послуг вилученого доступу до рахунка "Точка доступу", що поєднує в собі можливості системи "Клієнт-Банк", електронного банкынга "Приват24" і GSM-банкынга, на сьогоднішній день користається високим попитом серед корпоративних клієнтів Приватбанку. Протягом 2002 року кількість користувачів цим пакетом збільшилося більш ніж на 4 тис. клієнтів. Нова послуга банку дозволить скористатися перевагами нових технологій тим клієнтам, що мають потребу у вилученому банківському обслуговуванні, але не завжди мають досить вільних коштів для придбання комп'ютерної техніки необхідної комплектації. Як відзначив перший заступник голови правління Приватбанку Володимир Яценко, даний вид кредитування в першу чергу призначений для представників малого і середнього бізнесу, розвиток і підтримка якого - пріоритетна стратегічна задача Приватбанку на найближчі роки.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших системних банків України. На сьогоднішній день банк обслуговує понад 190 тисяч корпоративних клієнтів і 3,5 млн. рахунків фізичних осіб. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 367 філій і відділень по всій території країни.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас