Приватбанк упровадив новий продукт "Холдинговий овердрафт" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк упровадив новий продукт "Холдинговий овердрафт"

Фондовий ринок
182
Розширюючи асортимент наданих послуг, Приватбанк запропонував своїм клієнтам новий банківський продукт - "Холдинговий овердрафт", що не має аналогів на ринку банківських послуг в Україні. За даними представників Приватбанку, холдинговий овердрафт надається великим системним підприємствам - VIP-клієнтам банку терміном до 12 місяців у національній валюті, дозволяє істотно розширити можливості стандартного банківського продукту "Овердрафт" і оптимізувати фінансові потоки і витрати по обслуговуванню боргових зобов'язань кожного з підприємств групи. Така оптимізація досягається шляхом надання групі підприємств VIP-клієнтів можливості перерозподіляти між собою ліміти в межах загального встановленого для групи ліміту кредитування. А також можливості погашення заборгованості перед банком не тільки шляхом надходження коштів із зовнішніх джерел на поточні рахунки підприємств, але і виконання взаємних договорів поручительств по зобов'язаннях один одного перед банком. При цьому перерозподіл лімітів між підприємствами групи, як і погашення заборгованості перед банком шляхом виконання договорів поручительства, може вироблятися неодноразово в рамках дії договору про овердрафтове обслуговування групи зв'язаних підприємств.
Банкіри відзначають, що основними споживачами даного продукту є групи зв'язаних підприємств, юридичні особи - резиденти України будь-якої форми власності зі стійким фінансовим становищем, що зацікавлені в оптимізації платежів і фінансових потоків підприємств групи. При цьому плата за надання такої послуги знаходиться на рівні стандартної.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших системних банків України. На сьогоднішній день банк обслуговує понад 190 тисяч корпоративних клієнтів і 3,5 млн. рахунків фізичних осіб. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 367 філій і відділень по всій території країни.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас