ПриватБанк розширює мережу обслуговування пластикових карток на Волинi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк розширює мережу обслуговування пластикових карток на Волинi

Фінтех і Картки
160
В рамках програми розширення національної мережi обслуговування пластикових карток, ПриватБанк протягом сiчня 2003 року встановив у Луцьку та районних центрах області 5 банкоматiв. Як повiдомив директор Волинського ГРУ ПриватБанку Микола Романюк, орiєнтацiя на передовi технологiї, розвиток сучасної мережi обслуговування пластикових карток, завжди були одним iз головних прiорiтетiв дiяльностi банку. На сьогоднi у Волинськiй областi функцiонує 24 "електронних касири", а до кiнця цього кварталу їх кiлькiсть збiльшиться ще на 8.
ПриватБанк одним iз перших банкiв на Волинi розпочав емiсiю платiжних карт VISA та MasterCard та поставив серед головних приорiтетiв зробити цi картковi продукти зрозумiлими, доступними та зручними для бiльшостi волинян. На сьогоднi Волинське ГРУ є лiдером регiонального ринку пластикових карток - емiсiя платiжних карт ВГРУ досягла рекордної позначки 55 000.
Довiдка:
ПриватБанк входить у число найбiльших системних банкiв України. Нацiональна мережа банкiвського обслуговування ПриватБанку налiчує 1 367 фiлiй та вiддiлень по всiй територiї країни. Банк має найбiльшу в Украiнi мережу обслуговування пластикових карток: 612 банкоматiв, 10 528 POS-терминалiв та 1 820 пунктiв видачi готiвки. Обсяг емiсiї пластикових карток мiжнародних платiжних систем VISA та MasterCard станом на 23 сiчня 2003 року складає 2,5 мiльйона.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас