Точка зору: При виборі банку для розміщення депозиту важлива його клієнтоорієнтованість — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: При виборі банку для розміщення депозиту важлива його клієнтоорієнтованість

Кредит&Депозит
786
Сьогодні баланс банку і його прибутковість не є основними показниками надійності банку, адже багато фінустанов закінчили 2010 рік з збитками, пов'язаними, перш за все з формуванням резервів під проблемні кредити. Про це в коментарі FINANCE.UA розповів заступник Голови Правління ПАТ "Терра Банк" Ігор Шевченко.
"Як і раніше, необхідно дивитися на відсоткові ставки, слухати відгуки про якість обслуговування в тому чи іншому банку, ну і важливий чинник - доступність відділення банку для регулярних візитів. Їздити через все місто заради зайвих 10 гривень на місяць - задоволення не з кращих", - підкреслив Шевченко.
Він додав, що важливий також і фактор темпів розвитку банку в посткризовий період.
"Це темпи зростання регіональної мережі, кредитних і депозитних портфелів, наявність нових програм і продуктів, інноваційних послуг та всього того, що свідчить про клієнтоорієнтованість фінансової установи", - пояснив банкір.
Він додав, що вкладник, перш за все, повинен розуміти, якого саме ефекту він хоче домогтися від розміщення грошей на депозиті: стабільного збереження і примноження чи більше ризикового, але при цьому отримати надприбуток.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас