ГК "ІНТАЛЕВ" розкриває секрети успішного управління бізнесом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГК "ІНТАЛЕВ" розкриває секрети успішного управління бізнесом

Казна та Політика
261
Як побудувати систему контролю основних показників діяльності компанії? Як забезпечити прозорість та достовірність отримуваних даних про фінансовий стан підприємства? Про це та багато іншого розкажуть 22 березня 2011 доповідачі Управлінського Форуму: "5 рецептів ефективного управління фінансами".
Не секрет, що найважливішим компонентом успіху провідних компаній була і є інформація. Оперативний доступ до актуальної достовірної інформації дозволяє швидко і правильно реагувати, бути більш гнучким у прийнятті управлінських рішень.
22 березня 2011р. у Дніпропетровську в рамках Форуму "5 рецептів ефективного управління фінансами" ГК "ІНТАЛЕВ" надасть майданчик для обміну досвідом і секретами побудови дієвих систем управління бізнесом та їх успішного впровадження. На Форумі виступлять топ-менеджери і консультанти провідних українських компаній, які мають великий проектний досвід, а також є авторами книг з управління бізнесом.
Основні питання заходу:
  • Комплексне управління компанією: Новий погляд на ключові показники бізнесу.
  • Оптимізація фінансового управління. Як зробити фінанси прозорими і ефективними?
  • Як забезпечити конкурентоспроможність компанії через постановку системи контролінгу?
  • Експерт у галузі оптимізації систем управління підприємством, стратегічного, процесного і бюджетного управління, у 2009 році він став переможцем рейтингу "ТОП-100. Кращі менеджери України".
  • Під його керівництвом було здійснено більше 150 проектів на українських і російських підприємствах, у тому числі: "Комплекс "Агромарс" (ТМ "Гаврилівські курчата"), "Суматра ЛТД" (ТМ "Космо"), "Сандора", Агросоюз "УКРРОС", "Євротек" та інші.
До участі у Форумі запрошені: власники, генеральні директори, фінансові директори, керівники фінансових департаментів та служб, IT-директори.
Дата проведення: 22 березня 2011 10:45-17:00 год
Місце проведення: м. Дніпропетровськ, точна адреса буде вказана в запрошенні
Умови участі: Вхід вільний, необхідна попередня реєстрація
Зареєструватися на участь у Форумі і отримати докладну інформацію можна:
  • заповнивши заявку на сайті http://www.intalev.ua/
  • за телефонами: (044) 207-39-59, 537-74-11
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас