Приватбанк пропонує послуги по розробці проектів і організації емісій облігаційних позик — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк пропонує послуги по розробці проектів і організації емісій облігаційних позик

Фондовий ринок
198
Приватбанк пропонує підприємствам і організаціям України послуги по розробці проектів і організації емісій облігаційних позик. Як повідомили представники Приватбанку, на сьогодні така послуга надається корпоративним VIP-клієнтам банку. При розміщенні облігаційних позик, Приватбанк виступає як інвестиційний консультант, аналітик і платіжний агент. Також банк надає консультаційні послуги клієнтам, що стали перед необхідністю залучення фінансових коштів; проводить аналіз попередньої інформації про підприємство-емітент, його бізнес і запропонований проект; проводить експертну оцінку проекту і можливості його реалізації; визначає прийнятний термін залучення коштів, структуру облігаційної позики, прибутковість облігацій і умови розміщення. За бажанням клієнта, банк допомагає в розробці Інвестиційного меморандуму і маркетингового плану розміщення облігацій; виконує функції платіжного агента підприємства-емітента при погашенні облігацій і виплаті доходів. Приватбанком надаються послуги Хоронителя і Реєстратора.
За словами банкірів, сьогодні облігаційний займ є одним з найбільш привабливих інструментів залучення фінансових ресурсів, що викликає швидко зростаючий інтерес у потенційних інвесторів. Інтерес інвестора продиктований тим, що цей інструмент має більшу ліквідність у порівнянні з депозитними внесками, а в ряді випадків виявляється і більш надійним. У свою чергу, для емітента випуск облігаційної позики - це можливість залучити фінансові кошти по ставках нижче кредитних, без необхідності застави майна, структурувати умови виплат доходу і погашення облігацій у відповідності зі своїми інтересами, створити підприємству додаткову рекламу як в Україні, так і на закордонних ринках.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших системних банків України. На сьогоднішній день банк обслуговує понад 190 тисяч корпоративних клієнтів і 3,5 млн. рахунків фізичних осіб. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 367 філій і відділень по всій території країни.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас