Приватбанк розширює мережу банкоматів у Харкові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк розширює мережу банкоматів у Харкові

Фондовий ринок
159
На сьогоднішній день у мережі обслуговування пластикових карт Приватбанку в Харкові працює 25 банкоматів, з яких 20 - в обласному центрі і 5 у районних центрах області. Як повідомили в Харківському головному регіональному управлінні Приватбанку, на початку 2003 року в Харкові встановлені 3 нових банкомати: у будинку Головпоштамту, на Привокзальній площі й у приміщенні Академії залізничного транспорту. При цьому банкомат в Академії залізничного транспорту встановлений у ході реалізації зарплатного проекту, у рамках якого для співробітників і студентів ВУЗа випущено більш 1000 зарплатних і 3152 студентських карт. За словами представників Приватбанку, на сьогодні в Харківському регіоні реалізовано 326 зарплатних проектів, емітовано понад 100000 зарплатних пластикових карт.
Також банкіри відзначають, що крім одержання наявних, за допомогою банкоматів Приватбанку власники пластикових карт можуть не тільки одержати наявні, але й оплатити послуги операторів мобільного зв'язку (KYIVSTAR, UMC), внести передоплату за послуги IP-телефонії, інтернет-провайдерів.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших системних банків України. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 365 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережу обслуговування пластикових карт: 592 банкомата, 12 475 POS -терміналів і 1 658 пунктів видачі наявних. У мережі обслуговування пластикових карт Харківського ГРУ Приватбанку працює 25 банкоматів, 42 пункту видачі наявних, більш 500 точок еквайринга.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас