15 страховиків створили Аграрне страхове бюро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

15 страховиків створили Аграрне страхове бюро

Аграрний ринок
619
15 страхових компаній створили Аграрне страхове бюро. Про це йдеться в повідомленні Ліги страхових організацій України (ЛСОУ).
Установчі збори відбулися 1 лютого.
До бюро увійшли СК "Альфа-Гарант", "АСКА", "Брокбізнес", "Еталон", "Європейський страховий альянс", "ІНГО Україна", "Оранта", "Оранта-Січ", "Провідна", СГ "ТАС", Українська аграрно-страхова компанія, Українська пожежно-страхова компанія, Українська екологічна страхова компанія, "Універсальна" і UNIQA.
Бюро створено, щоб об'єднати зусилля СК у розробці нових, більш досконалих страхових продуктів, які б відповідали потребам аграріїв, для створення єдиної бази даних, яка дозволила б розраховувати страхові тарифи на основі актуарних розрахунків, для організації навчання фахівців СК і для забезпечення дотримання стандартів поведінки на ринку агрострахування.
Влітку 2010 року представники 3 асоціацій страховиків (Ліга страхових організацій, Українська федерація страхування та асоціація "Страховий бізнес") звернулися до проекту Міжнародної фінансової корпорації (IFC, член групи Світового банку) "Розвиток агрострахування в Україні" з проханням координувати процес створення бюро.
Як повідомляло агентство, за створення Аграрного страхового бюро виступали Українська федерація страхування і Ліга страхових організацій.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас